2. února 2011

Silvestrovský ledový punč ze šampusu

360 ml černorybízového džusu, 360 ml malinové limonády, 360 ml citrónové limonády, 1 l  sodovky,  sedmička bílého vína, 2 sedmičky suchého šampaňského, citrón nakrájený na plátky na ozdobu, lístky čerstvé máty na ozdobu 

Ve velké nádobě na punč nebo bowli smíchejte veškeré tekuté ingredience. Důkladně promíchejte a vychlaďte do ledova. Zdobte přímo v míse nebo ve skleničkách plátky citrónu a lístky máty. 
Rybízový džus můžete nahradit brusinkovým. Místo malinovky lze použít jakoukoli podobnou limonádu přibližně červené barvy. Lépe je však volit spíše méně sladké limonády. Stejně jako obyčejný citrón lze použít i limetku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat