15. listopadu 2012

Diabetické skořicové sušenky

180 g hladké mouky,135 g Hery,50 g Perfect Sweet (xylitol), vejce, 0,5 lžičky jedlé sody,25 g rozinek, polévková lžíce kořeněného ochuceného oleje s výtažkem z vanilky a se skořicí Albert Excellent (lze nahradit jiným aroma),0,5 kávové lžičky skořice,kávová lžička kakaa, 4 kapky citrónového aroma

Těsto vypracujeme z prosáté mouky, do které jsme vmíchali jedlou sodu, kakao, skořici, přírodní sladidlo Perfect Sweet, ochucený olej, citrónové aroma, a rozehřáté Hery s vejcem. Na závěr vmícháme do těsta rozinky.Předehřejme troubu na 220 °C. Na plech s pečicím papírem nebo teflonovou podložkou děláme lžičkou kopečky, které následně vidličkou rozmáčkneme. Pečeme 14 minut při 200°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat